Lionel Messi

Posted on at


Lionel Messi Rosario, Arjantin 24 Haziran 1987 tarihinde doğdu. O yaklaşık EUR 170 cm ve 67 kg'dır. Şu anda bu 21 yaş İspanya La Liga futbol kulübü FC Barcelona sayısı 10 olarak oynuyor bir orta saha. Lionel Messi dünyanın en iyi oyuncularından biri haline geldi ve zaten Arjantin efsanesi Diego Maradona, genç yaşta evine karşılaştırıldığında ediliyor.


Lionel Messi kumar çok sıradışı bir formu ile başkalarına bilinmektedir. O olursa olsun karşı karşıya olduğumuzu, ne sahada oynayan ve bir defans karşı karşıya gelecek zaman o çok yaratıcı. Genç Lionel kısa olmasına rağmen, bazı büyük ve güçlü olabileceğinden, Messi, küçük ve çevik, çünkü çok hızlı bir şekilde hızını değiştirmek için bunu hissediyorum izin oynarken onu engellemez. Çoğu kişi de küçük bir adam olarak, belki de en güçlü çekim var, düşünüyorum edebilirsiniz. Doğru değil, sert bir vuruş vardır, ama aynı zamanda bir serbest vuruş veya köşe vuruşu gibi bir durumda iyi bir şey, yüksek doğruluk, sahip çünkü sadece. Messi çok dürüst, ama o kadar izin vermeden beceri duygularını en iyi şekilde oynamak için belirlenen çünkü aynı zamanda, dikkatli olmak.

Lionel Andrés Messi Newell Old Boys için sadece sekiz yaşında iken yanan mahkumiyet 1995 yılında kariyerine başladı olduğunu. Ama o 11 döndü zaman, o beden yeterli büyüme ve hücre üreme ve göster Bunun bir kişinin kadar elinden geldiğince büyümesine izin izin vermez bir tıbbi durumdur büyüme hormonu eksikliği, tanısı konuldu. Çoğu insan bu çok küçük olacağından futbol oynamak durdurmak için gittiğini düşündüm olabilir ve topu kapalı diğer oyuncular için kolay olurdu. Ama tabii onlar yanlış. Messi diğerleri söylediler ya ne yaptığını ona önemli değildi. O yetenek ve kararlılık hissediyorum ispat ederken, bu önemi hepsi bu. O 2004-05 sezonunda ligde yaptığı ilk hissediyor Tüm bu ödedi. Genç kişi için Lig rekoru lig maçı oynamak için ve genç bir lig gol futbolcu kırdı puan bu oldu. Yani, sadece küçük Messi değildi şaşırtıcı başarı elde etti. Messi ve ekibi de duyguları ligin çaylak yılını kazandı. Gelecek yıl Messi ve Barcelona tekrar lig kazandı ve UEFA Şampiyonlar Ligi 2006 yakalanan çünkü Ama, orada durmadı.

Zaman o 2005 FIFA Dünya Gençler Şampiyonası kazandı Arjantin'in genç takım için oynuyordum 17 idi ve Messi gol kralı ilan beri Ama Messi, sadece bir başlangıçtı. 2006 yılında Dünya Kupası'nda Arjantin'i ve Arjantin oynamak için genç oldu ve o bir şey kazanmak olmasa, tüm biliniyordu. 2006-07 sezonunda, o 26 lig maçında 14 gol ile sezonu bitirme, bir ilk takım marş Barcelona oldu. Arjantin Pekin Olimpiyat Oyunları'nda futbolda altın madalya kazandı Onun ilk üst düzey uluslararası madalya, 2008 yılında geldi.

Şu anda, Messi FC Barcelona için oynuyor ve o ben profesyonelce sormak ilk defa yaptığı gibi o oynuyor. Ben Messi oyunun bir efsane haline ve iyi futbolcular kayıtlarının bazılarının üstesinden gelmek düşünüyorum Edson Arantes Brezilya'da Nascimento (aka Pelé), Arjantin Diego Maradona, Roberto Baggio, İtalya, Almanya Franz Beckenbauer, Johan Cruyff gibi Hollanda ve daha birçok. Lionel Andrés Messi imkansız inanmıyorum sadece büyük bir futbolcu, ama büyük bir rol model, böylece insanlar değil. Profesyonel ve insanlar bu yüzden azaltmak hissedebilirsiniz, ancak bunu küçük ama güçlü olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz, böylece her şeye rağmen gitti. Soler tüm söyleyebileceğim Messi bakmak, sen çok küçük veya çok yavaş ya da çok koordinasyonsuzluk gibisin onlar çünkü bazı çılgın bahane yapabilirsiniz sanmıyorum tüm insanlar için. O yapabiliyorsa, bu yüzden yapabilirsiniz!



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160