Sachin Tendulkar Beden Eğitimi Deneme Yaşam Part 2

Posted on at


Inspired:
Sachin komisyonlar sınavları başarısız olmuştu. O zaman, o okulda başarısız utanç verici kabul edildi, ama o Kriket için onun sevgi ve tutku durmadı.

Kalıcı arka problem Pakistan 1999 yılında Hindistan'a bir ziyaret için gelmişti, ve Hindistan Sachin tarafından kaba bir yüzyıl rağmen, tarihi bir sınav dizi kaybetti zaman patlak verdi. Daha da kötüsü Sachin babası, Ramesh Tendulkar profesör Kriket Dünya Kupası 1999 ortasında öldüğünde gelmek oldu.

Sachin yeni dünya şampiyonu tarafından serisini kaybetti yeni kaptanı adlı edildikten sonra Avustralya'ya Hindistan turu açtı. Sachin onun kaptanlık vazgeçti ve Sourav Ganguly 2000 yılında kaptan olarak devraldı.

Sachin savunmak Şampiyonları Avustralya'da karşı final oynamak Hindistan'ı açtı 2003 Dünya Kupası 11 maçta 673 puan yapmıştı. Avustralya kupasını saklıdır olsa da, sachin serisinin Man aldı.

Sachin Hindistan'da çekilen serinin onun işareti o çift yüzyıl yapılan testlerin son seride 2003-2004 yılında Avustralya gezdi yaptı.

Sachin dirseğini zarar zaman 2004 yılında, kaşlar Austalia Hindistan ile testin bir dizi için sadece dönen neredeyse bir yıl göz önünden onu terk yeniden gündeme getirilmiştir. O Mumbai testinde Hindistan'ın zafer düşeni yaptım ama seri, 2006 yılında İngiltere'nin yaptığı tur sonra 2004 yılında Austalia gitti onun omuz operasyon haber bugün kendi cricket.And uzun ömürlü daha fazla soru gündeme, o dünyanın en iyi ve yüksek kazanç Cricketer. Yaşam ve oyun karşı tavrı bize ilham gereken budur.

Adanmışlık:
Yıl 1998-1999 yılında, Avustralyalı kriket takımı Test Match ve Tri Serisi için Hindistan'ı ziyaret planlanıyordu. Avustralyalı ekip Steve Waugh, Mark Taylor, Mark Waugh ve Ian Harley gibi büyük oyuncular olmasına rağmen, Shane Warne oldu kriket dünya dalgalanmalar yapmıştı bir adam vardı. Olsa bile Hint takım iplikçiler karşı iyi ama bu adam kendi ülkelerinde Kızılderililer dolandırmaya ona vardı.

Avustralyalı ekibin test serisi önceki Mumbai Mumbai Ranji Trophy ekibi ile ısınma maçı oynamak için planlandı. Sachin de Mumbai için bu oyunda yer aldı. Sachin Avustralyalı takım Mumbai geldi yaklaşık bir ay önce, böylece Shane Warne poz edebilir ve tehlikenin farkında, o Laxman Shivaramakrishnan bir SOS (eski Hint spinner Ayak) göndermişti. Onu Mumbai gelmek için Sachin düzenlenmiş, bu yüzden Shivaram googly ve kola iyi bir üs olarak o çeşitli iplikçiler bacaklar karşı pratik yapabilirsiniz. Avustralyalı takım Mumbai geldi önce Sachin yaklaşık 20 gün süreyle ısı 5-6 saat boyunca, her gün onunla çalışmıştır.

Onlar ve "Sabır başarının anahtarıdır" "Allah kendilerine yardım edenlere yardım eder" derler Ve Sachin Tendulkar sıcak Bu oyunda, sachin Shane Warne ve dost Avustralyalılar çökerttiğini ve .. görkemli bir 204 puan ve dinlenme olduğunda bu yüzden oldu tarih. Daha sonra Shane Warne herhangi bir zorluk ile oynanan

Uygulama başarıyı garanti etmemektedir ve bu başarı olsa da, bu kısa vadeli doğa olurdu başka şeyler taşımak için yerine odaklanmalıdır en basit şeydir.

Sachin bir ona önemli değerlere ve şeyler büyük önem veren kişi ya ne kadar küçük diğer perspektiflerden olmasıdır. Birçok spor kişilikleri gibi, Sachin de hayatında özel bir yere sahiptir, kendi batıl ve anıları vardır.


O bir okuldu Örneğin, Sachin onun kahraman Sunil Gavaskar kriket tarafından paten bir çift hediye edildi. 1989 yılında sadece 16 yaşında Pakistan'a karşı Hindistan'a için yaptığı test başlangıcını yaptı Ve bu aynı trombositler getirmek

Yolculuğunun Dersler:
Özveri ve bağlılık.

Ağları Onun zor iş adanmış Sachin Tendulkar kriket oyunu nasıl sadece bir örnektir. Bu süreç içinde o kararı ateş teknikleri hakim değil, aynı zamanda onun imzasını taşıyan hamle icat değil. Kalkınan bir konuşmacı aynı zamanda onun sanata adamış gerektiğini, o araştırma hazırlama ve konuşmalarında prova uzun saatler geçirmek istiyorum. Sanatın onun anlayışında onun olmalıdır.

Tutku ve excel arzusu.

O kadar yarasa başarısız olursa, sahada onun için yapacağız. Ya o bazı önemli wickets almak veya parlak yakalamak almak veya çalışır attı varlık önlemede ekstra bir çaba yapacağız. Bir şey olursa o kaptan stratejisi ile bir parça ile olacak. Alt satırda basit: O oyun için büyük bir tutkusu var ve o oynamak için dışarı gidiyor her zaman excel kendini iter .. bir kalkınan hoparlör kamu konuşma için bir tutku göstermek gerekir. Bu mükemmellik arayışı tarafından yönlendirilen ve sıradanlık razı asla edilmelidir.

Oyun keyfini.

Eğer oyunu Sachin Tendulkar izlerken, asla o iş yerinde olduğuna duygu olacak. Bu oyun keyfini, hala oyunda. Bu belki de başarının en büyük sırrıdır. Hayatta ne zevk. Konuşmacıların çoğu korku emanet misyonlarını görüyoruz. Bu yenilgiyi bir tutumdur. Hoparlör sahnede yaptığı zaman zevk öğrenebilirsiniz Bunun yerine, o daha iyi performans ile gelecek. Daha sonra kelime ve eylem entegrasyonu ilham birkaç değerli anları ile seyirci meşgul olacaktır; düşünce ve duygu, stil ve madde.

Duruşma kriter.

Sachin Tendulkar parça hacim veya yaptığı yüzyıllar sayısı için sadece hatırlanacak. Bunun yerine, o oyun oynadı nasıl daha hatırlayacağım. Nasıl o sık sık yalnız o sopayla onun ayak hareketi, denge, denge ve hassas dokunuşlar ile şiir yazıyor nasıl muhalefet savaşı aldı nasıl o hipnotize nasıl eğlenerek yapabilirsiniz. Kısacası, o ağırladı. Aspiring konuşmacılar bu konuda ondan bir şeyler öğrenebilir. Sadece önemli belleğe taahhüt birkaç kelime teslim edilmez, ancak kalabalık eğlendirmek nasıl. İşte canlı ve ilginç sunum seyirci böyleydi.

planlama ve stimülasyon kollu.

Büyük Sachin hiçbiri tesadüfen meydana kolları. Bunun yerine, dikkatli bir planlama ve onu başarılı yardımcı ne kesin yürütme oldu. Hayat çok oynadığımız bir vuruş olduğunu. Bizim kolları pace öğrenmek gerekir. Yavaş gitmek zamanlar vardır; hızlandırmak için zamanlar vardır. Hala olmak zamanlar vardır ve gevşek kesmek zamanlar vardır. Kalkınan bir hoparlör harika konuşmalar kendilerine ait bir ritim olması gerektiğine dikkat etmeliyiz. İçinde müzik ve ritim vardır. Zaman zaman ve sonbahar gereklidir. Bazen konuşma teslim bir kasırga gibi geliyor; ve diğer zamanlarda hala yumuşak müzik yatıştırır olarak. Verimli Onun zamanında onun performansını korumak öğrendi adamdır.

Oyunun düzeyini yükseltmek.

Büyük şampiyonlar onları en iyi ortaya çıkarmak için muhalefet çok ihtiyacımız var. Sachin Tendulkar bir istisna değildir. Zorlu durumlar sırasında yaptığı oyunun düzeyini yükseltmek için onun yetenek genellikle kanıtlanmıştır. Bu durumda, onun oyuna farklı bir kalite vardır. Onun oyun sıradan görünüyor farklı bir şey, tanımlanamaz bir şey ve bir şey olduğunu. Ruh hali, durum ve konuşma içeriği, onları gerektiğinde büyük hoparlörler de kendi seviyesi performansını yükseltmek. Yol gibi Tendulkar o onun sanatını gizler yüzünden sopa kadar kolay bakmak yaptı. Bu yüzden de bir hoparlör o kadar kolay görünmesi için, böylece sanatını almış. Büyük sanat bu anları görülen ve halk tarafından duyulur de öyle.


Tutarlılık ve azim.

Sachin Tendulkar başarısızlık anlar olmuştur. Biz o sıradan bir insan olduğunu şüpheye yer ispat bu anlar, sadece bizden biri gibi. Ama ne farklı kılan onun eleştirmenler onun kan çığlık zaman sabırlı olmak yeteneğidir. Konuşmak yerine, onun yarasa konuşma yapmanızı sağlar. Ve onun uzun ve şanlı kariyeri eleştirenlerin ağızlarını kapalı başarılarının uzun bir dizi olmuştur. Oyunun iki sürümde de O'nun ortalamalar onun tutarlılık ve azim vasiyetname vardır. Hoparlör tutarlı olmalıdır. Onlar sürekli iyi sunmak için bir itibar kazanmak gerekir. Aynı zamanda, onlar da kötü günler gelip sebat öğrenmek gerekir. sırrı en iyi şeyi yapmaya devam ve gelecekte daha iyi yapabilirim geçmişte aferin olsaydı emin inancı tutmaktır.

BAŞARILAR:
Sachin yaygın, dünya kriket tarihinin en büyük batmen biri olarak kabul edilir. O ODI maçlarda seri ödülleri (MoS) büyük Maçı (MoM) Man sayısı ve adam dünya rekorunu elinde bulundurmaktadır.

Sachin Tendulkar 17.598 çalışan ile en tükenmez çalışan bir günlük uluslar gol kralı olduğunu. 13447 test çalışmaları güncel bir toplam ile, Mohali, Hindistan, 2008 yılında deneme maçında yüksek performans lider golcü Brian Lara 11953 çalışır kaydının önceki sayısını aştı. Sachin 19 yıllık kariyerinde yaptığı en büyük başarılarından biri olarak kabul. O da ODI kriket (46) ve test (48) 'de yüzyılların en sayısı rekorunu elinde bulunduruyor.

Sachin Odis bir takvim yılı içinde yedi çalışır 1000 kez attı ve o 1998 yılında uluslararası bir gün için tek bir takvim yılı içinde bir oyuncu tarafından atılırsa puan için kolayca yüksek rekor 1.894 sayı attı.

Sachin 10,000-11,000-12,000-13,000-14,000-15,000 16.000 ve 17.000 ODI çalışır ulaşan ilk oyuncu oldu

Yetkililer Fiyatı
1994 yılında kriket onun başarılarından dolayı Arjuna Ödülü.

1997 yılında Yılın Wisden Cricketer

Rajiv Gandhi Khel Ratna - Hindistan 1997/1998 yüksek atletik ayrım

1999 yılında Derece dördüncü takvim Ödülü- Padma Shri

Hindistan'ın ikinci en büyük mülki ödül: Padma Vibhushan 2008

Sachin oyun ve ülkesi için özveri, sevgi ve tutku ile gençler için bir akıl hocası oldu. O, tüm bireylerin Hindistan'da ve dünya çapında bir ilham kaynağıdır.



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160