Sera gazlarındaki artış

Posted on at


Ne alternatif enerji kaynağı, gelecekte insanın gereksinimlerini karşılamak için en olası mı?

 

sera gazları ve diğer kirleticiler artış adam yenilenebilir bir enerji onun ana kaynağını değiştirmek neden oldu. Karbondioksit güneşin UV ışık ışınları, ısı, tüm ortalama sıcaklık artışı çeviren atmosferi altında sıkışıp neden olur sera gazlarının tarafından emilir, sera neden küresel ısınma en önemli faktördür dünya. Yenilenebilir enerji kaynakları giderek küresel ısınmanın etkisini azaltmak için baktı. Onlar Earth zehirli kirletici yaymaz çünkü yenilenebilir enerji kaynakları kullanılmaktadır. Jenaratör gibi Güç düzenleri, suyun kuvveti ile açık olması veya rüzgar yakıt maliyeti ve hiçbir kirletici gazlar üretmez. Ancak, inşa ve arazinin geniş alanlar gerektiren pahalı olabilir.

Enerji fisyon tarafından serbest bırakıldığında burada nükleer yakıt olan bir yöntem olup, uranyum atomların çekirdeklerinin, ayrıldı. Bu en nedeniyle nükleer yakıt gerekli ve atık yüksek güvenlik standartları bilim adamları tarafından izlenen çok tehlikelidir ve binlerce yıldır radyoaktif kalır.

 

Jeotermal enerji, derin sıcak kayaların kadar pompalanan büyük miktarlarda elde ve buhar şeklinde yükselir. Zor ve pahalı olduğu için sondaj elde etmeye çalışıyorlar zordur.

Hidroelektrik nedeniyle diğer yenilenebilir enerji kaynaklarının aksine ihtiyaçlarını karşılamak mans daha tutarlı ve etkili bir kez inşa edilmiş olacaktır. Hidroelektrik inşaat çevresel zararın baraj olmasına rağmen elektriğin yüksek üretim aileleri için elektrik üretimi en ekonomik yöntem olacağına.

Hidroelektrik avantajları yaban hayatı ve çevredeki yaşam ile çevre dostu olan yenilenebilir bir enerji kaynağı aynı maliyet ve enerji maliyetleridir. Aynı zamanda alternatif enerji çok verimli ve etkili bir kaynak '. Hidroelektrik santraller üzerinde 100 yıl sürecek ve inşaat maliyeti kurtarılır sonra serbest enerji üretmektedir yapabilirsiniz. Bitkiler karbon emisyonu olmadan elektrik üretebilir türbinleri çevirmek için su gücünü kullanın.

Bu enerji tipi hiçbir kirlilik olmasıdır. kullanılan tek kaynak su ve küresel ısınma işlemi yapmak için yayımlanan hiçbir sera gazı vardır. Su türbinleri döner ve suyu israf etmeden elektrik üretir, çünkü yenilenebilir alternatif enerji bu formu katılan yenilenebilir olmayan atıklar vardır. Türbinleri geçtikten sonra, su aşağı devam eder ve baraj çıkan su doldurmak yağmur bulutları oluşturacak şekilde yoğunlaşır.

Baraj yapımı için bir başlangıç ​​maliyeti pahalı olduğunu, ancak baraj inşa edildikten sonra bakım maliyetleri hariç elektrik üretmek için gerekli olan başka bir maliyeti vardır. Barajın inşaatı serbest yakın baraj inşa etmek için ödenen toplam para getiriyor sonra tüm enerji üretilen üretilen. Diğer bir avantajı, alternatif enerji bu formu çok daha güvenilir güneş veya rüzgar gücünden daha olmasıdır. Bu bitki sürekli her zaman enerji üretebilir hale getirir. Güneş enerjisi ve rüzgar gücü oluşturulabilir sadece belirli süreleri ve diğer enerji kaynakları yerine kullanılabilir olmalıdır. Eğer hidroelektrik temin edilebilir enerjiye ihtiyaç olduğunda. Elektrik olduğunda yeterli su ilave enerji üretmek için depolanan baraj yukarıdan serbest bırakılabilir. Gerekli değildir, enerji ileride kullanılmak üzere ağa eklenebilir zaman.

Bir baraj inşa edildikten sonra, sistem hızla zaman küçük bir miktar üretim, yüksek kapasiteye ulaşabilir. Olmayan yenilenebilir fosil yakıtların aksine yenilenebilir alternatif enerji kaynağı bu. Enerji fiyatları, fosil yakıtlara aksine su hiçbir sıkıntısı olacak, stabil olacaktır. Bu avantaj, bu yapıların kadar küçük olursa olsun, stratejik konumlara yerleştirilebilir anlamına gelir. Nehirler ve akarsular hidroelektrik baraj için tüm potansiyel siteler hızlıdır. Ilk maliyet, diğer santrallerin çoğu karşılaştırılabilir olmasına rağmen, hidroelektrik enerji çok daha uzun sürecek.



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160