Sevgi üzerine Deneme

Posted on at


Aşk vermek veya almak için asla bekleyebilirsiniz en büyük hediye olduğunu. Aşk hayatında karşılaştıkları zor zamanlarda birçok üstesinden gelebilir tek şeydir. Aşk çok güçlü - gülümsüyor içine frowns açabilirsiniz. Sen kırık kalbi onarmaya yardımcı olur. Hatta seyretmek zevk var asla en güzel resim dünyadaki tüm çirkinliğini açabilirsiniz.
Böyle anıtsal bir görev - tabii ... bu olabilir. Ama sadece biz yalnız bunu denerseniz. Bizim mütevazi bir şekilde her birimiz, biraz katkısı Ama eğer - bütün görev biz ulaşmamızı gerçeklik haline gelebilir.
Biz olmak seçerseniz aşk olabilir ne kadar güçlü olduğu gibi, sadece kendi sihirli çalışabilirsiniz. Bunun gerçekleşmesi için sevgi yolunda alabilirsiniz diğer duyguları bir kenara koymak gerekir. Nasıl - sen merak edebilir?
Fikir düşünün ...
Ira - normaldir, ama sonsuza kadar gerçekten gerekli değildir tutunur. Bırak gitsin ... Bağışlamak bir kin tutunur ruh için daha iyidir. Mutlu olmak kızgın değil tek kişi, ama çok olacak.
Sertlik - Sert sözler yapılan ayni olarak çaba ve enerji çok alabilir. Neden Konuşmadan önce kelimelerin onun tercihi düşünün ve puanınızı kızdırmak için en hafif seçemezsiniz.
Sabırsızlık - biz bir kez ya da başka tüm bu suçlu değil mi? Keep eski söyleyerek kendinizi hatırlatan - "Sabır bir erdemdir" - Biraz daha erdemli olmak istemez ki? (Webster "erdemli" açıklar ve ahlaki kalite veya mükemmellik)
Envy - Hepimiz biliyoruz burada söyleyerek - ". Çim her zaman diğer tarafta yeşil değil" Kalbe bu al ve "aşılamak" ve komşularının "çim" olarak "yeşil" olarak almak kendi "sulamak" üzerinde durulacak. Sen imrenilen bir yer olmaktan sona erebilir.
Hatalar - Onlar do! Başkası yaptığında sizin için beklediğiniz gibi Yani, başkalarını affet. Onlara "sadece insan" olmaya izin ver ve onlar tarafından herhangi bir zarar gelmez gerçeğini göz önünde bulundurun. Birini yaptığında, değil mi?
Revenge - değil her zaman ... Bu yüzden bu riski almak bekliyor diğeri - Birisi her zaman onun tarafından incitmeden?
Beklentiler - kadar yüksek sesle değil onlara ulaşamıyor - onlar ulaşılabilir olduğunu yeterince düşük ayarlayın. Veya diğer bir kişi veya - Kimse başarısızlık gibi hissetmek istiyor. Eğer çok fazla beklemeyin Eğer hayal kırıklığına olmayacaktır.
Mükemmellik - bu öğrenebilirsiniz şey değil, mükemmel doğmamış, öyleyse neden olduğu gerçeğini kabul etmez. Bu kavram kaybolacak Yani çoğumuz daha iyi nefes. I would, değil mi?
Yerine yukarıdakilerden herhangi birinin, bu seçenekleri göz önünde ...
Eğer daha fazla anlayış ve muhtemelen kırmak istemedim ya başlamak için sizi üzgün asla başkalarının, niyetleri yanlış yorumlarlar daha az muhtemel olacağını ne zaman - herkesin kalbini bilmek için zaman ayırın.
Bu en azından bazı kırışıklıkları neden olabilir, ama aynı zamanda bir kaşlarını yapar - daha sık gülümse. Sen yerine olurdu olanı seçin. Ve bu seçim yansıtmak için, hem de bulaşıcı olabilir unutmayın. Daha iyi frowns gülümsüyor tarafından alınacak olmaz mıydı?
Aşk az stres, daha az ağrı, daha az yanlış anlamaları, daha az negatif tüm neredeyse daha neden olur. Mutluluk, sağlık, sevinç, huzur ve olumlu olduğunu çok - Aşk senin biçmek değil. Biz bizim bu dünyada en çok istediği şey değil mi? Bu çok güzel bir görüntü değil mi? Resmi hatırlıyor musun? Bu imkansız değil ve tüm bize boya yardımcı olabilir. En azından, doğru deneyebilirsiniz? Bunu düşün ...



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160