Sportif ruhu ve sonuçları yokluğu

Posted on at


Uygarlığın doğuşundan beri dünya olmuştur spor zevk. Hükümdarlarının hobilerinden biri düzenli spor düzenlemek oldu. , Araba yarışı, binicilik, güreş ve boks avcılık olabilir. Yunanistan'da popüler Organize mıydı spor, Olympia Özellikle türetilmiş Onların isimlerini var modem Olimpiyat Oyunları. Eğlenceli ve fesat spor vardı. Ortaçağ'da, spor, Avrupa ülkelerinde çok popüler oldu. Spor çok iyi nitelikleri geliştirmek gerekiyor. Sağlıklı bir rekabet ve rekabet ve asla düşmanlık veya acı olabilir. Bu ve spor 'iyiliği için olmalı ve defne kazanmak için değil. Bu sportmenlik gerçek ruhudur. Oyun ve oyunlarda kurallar ve yönetmelikler vardır. Eğer kazanmak ya da kaybetmek eğer sportmenlik aşağıdaki kurallara içerir. sonuç veya sonuç önemli değil, ama oyun nasıl oynanır.

Gerçek sporcu adım bir şeyler alır. Al, örneğin, bir balıkçı suya O'nun çizgisini döküm, sabahtan akşama kadar nehir tarafından oturan. Hep iyi bir oyun için şanslı olamaz. Hala zaman gece setleri, geceleri mutlu bir ev ıslık. Değil yakalama noktası, ama balıkçı tutumdur. Ben öfkeli büyümek ve çubuk kıramaz. Sonra eğlenceli kaçırdım. Yani herhangi bir oyun ikincisi çok daha fazla kazanan veya kaybeden, yavaş almaya Able olmalı. Ben Kazandı ya O hayrete zaman kaybeder zaman gerçek bir sporcu O'nun Başkanı kaybetmez.

Bir atlet oyunu oynar, eğer işin gerçeği ise; Onlar kesinlikle oyunun kurallarını takip ve gerektiğinde asla, diğer bir deyişle, zafer Başarmak için araçlar götürür. Ama ne yazık ki bu nokta değildir. Bazı modern spor, at yarışı gibi oyunlar, atlar katkılı edilir. Tek Olimpiyatları hakim düşüncelerini Bekliyor Nerede bir istisna gibi görünüyor. BU NEDENLE Orada doping testleri ve kimliğe bürünme ve dinç Tarafından Verilen ve yarışmacılar ciddi kontrol edilir.

Yokluğunda veya eksikliği sportif ruhu, tabii ki, çok tatsız sonuçları doğmak olabilir zaman. Çok çirkin sahneler daha Genellikle futbol maçlarında kural vardır. Hakemler istismar ve partizan kalabalık ol vardır. Kriket Böyle bir davranış duyulmamış bir oyun kral oldu. Ancak son zamanlarda, hatta hoş olmayan şeyler kriket gerçekleşmesi; Bir oyuncu O'nun öfke Kaybediyor ve böylece hakem de palyaçoluk ve O'nun hoşnutsuzluk gösteren hakem tarafından gösterilen zaman. Bowlers çok Genellikle ben uyardı hala. Bütün bunlar sportmenlik eksikliğinden sonuçlanır.

İyi bir sporcu yerine kuralları Onun oyun bilir ve isteyerek onları takip eder. Herhangi ayakta pozisyonda olması O'nun rol oynar. Ben tüm ekip üyeleri ile çalışır ve her zaman takımın iyi bir parçası için çalışmak. Ve sportmenlik gösteren alanının dışına ve esprit de kolordu geliştirir. Birkaç paralı asker açmak ve para ya da diğer hususlar uğruna O'nun takımın kaderini berbat olsa da ben, eksik oynar hiç.

Bu, sıradan hayatta sporcu ruhunu geliştirin yapabilirsiniz. Yaşamın herhangi bir yönü kendisi ITS görev yerine getirmek Able olmak. Kazanç malzemeler dışında, onlar mal teslim edebilme olmalı. Ben güvenilir ve O'nun yoldaşlar için iyi bir arkadaşı olmalı. Ben onların üstlerine sadık ve itaatkar olduğunu. Onun görevi Hakkımda dedikodu ve skandal tellallığı gerek yok. Yani insanlar iyi bir spor diyoruz. Böyle insanlar nadirdir ama onlar nerede olursanız olun varlıklardır.

O zaman neden insanlar nadir veya bunların eksikliği sportmenlik değerini biliyorsanız? Bu sadece bencillik dışında. Personel zafer ya da mülkiyet veya isim için, bencil büyür. Bencillik erken çocukluk döneminde başlar. Bazen kıskançlık ve rekabet ve bencillik güvenlik inisiyatif eksikliği. Çok Genellikle çocuklar Onların oyuncaklarını vazgeçmek ya da başkaları ile paylaşmak istemiyorum. Bu bencillik hayatında büyüdüğünde, sportmenlik hiçbir eksikliği olacaktır. Böyle insanlar izole tutulur ve başkaları ile serbestçe karıştırmak asla. Giden mizaç Sigara ve asla mutlu veya başkalarının mutluluğu için ekleyin. BÖYLECE biz o Bunlar çocukların bile sportif ruhunu geliştirin Should bakın esta. İşte yavrularını, Kız Kılavuzları ve Bunların sahipleri bir sporcunun tüm iyi nitelikleri yer alan izci hareketi geliyor.



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160