Tavolara, Molara ve Kosta Dorata'nin Körfez bir bakış, grazie Pietro!

Posted on at

This post is also available in:

Önceki akşam Tavolara İngiltere tarafından heyecan, Körfez, Costa Dorata, Porto San Paolo altında ziyarete Pietro teknesinde tekrar katılmaya karar. Bizim macera öğle saatlerinde başlayan ve bir tur Tavolara Adaları ve Molara, 30 yıl önce bir ticari gemi relict ziyareti ve Punta Molara durağında dahil.

 

 

Burada aşağıda plaja Tavolara ucundaki deniz tarafından oluşturulan görebilirsiniz. Kum birikiyor, kayalar iki takım arasında sığ bir bağlantı oluşturma:

 

Tavolara Adası sağa döndü ve bu büyük konglomera denizden yükselen granit görülmektedir. En sonunda doğal rezerv ve sadece köşeyi dönünce bir ABD olmak üzere NATO tabanıdır askeri üssü:

 

Kayaları yelken açtı ve denizcilerin koruyucusu olarak küçük bir Madonna standları bir mağaraya girdi:

 

Oradan Piscine, Molara doğru yola çıktı ve inanılmaz bir miktar yukarıda açık kum, onları için bizi ve diğer turistler tarafından sunulan ekmek tarafından ağırladı Yüzme balıklar gördüm:

 

Daha sonra Molara sağa doğru yelken ve deniz kestanesi balık için sahil boyunca durdu:

 

Biz dondurma tekne (biricik içinde İtalya!) ziyaret zevk ve Punta Molara, yüzmek için durdu:

 

 

Geri için port of La Körfez kayaların üzerinde 30 yıl önce batan bir ticari gemi relict tarafından geçen Maliye yelken açtı. Titreten vermişti:

 

Ertesi gün, bizi geri Livorno, Toskana için getiren feribotuna Tavolara görülmektedir:

 

 

Kalplerimiz bir parçası, büyük ada, nereye biz bilgelik ve Pietro tavsiyesi zevk Sardegna üzerinde bırakarak. Sardegna ve halkının özel bir parçası bize gösterdi! Ve şimdi, gerektiğinde Diritto Lungo Linea üzerinde odaklanmak zaman!



Ciao,

Francesco

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160