TV bilgili ve eğlenin insanları tutmak için iyi bir şey midir?

Posted on at


Ben gerçek bir test aşağıda yayınlanmıştır gibi ne bir kompozisyon yazarsanız Merhaba, ben ne aldığınız notu bilmemiz gerekir. Sadece uzmanlar göz testi ve uzmanların çalışmalarına ilişkin görüşlerini verirseniz yüzden daha mutlu olurdum. Zaten dilbilgisi hataları hakkında bilmek gibi, düzeltmek gerek yok. Neye ihtiyacım ben duruyorum hangi seviyede bilmektir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür testi 9. işaretler merak ediyordum.

Konu: İnsanların zevk verir ve iyi bilgilendirilmiş çünkü Televizyon, iyi bir şeydir. Katılıp bu ifadeye katılmıyorum musunuz?
Televizyon dünyaya tanıtıldı zaman derinden 20. yüzyılın başlarından kalma, herkesin hayatın birçok yönünü etkilemiştir bir araç olarak görülmektedir. Bugün televizyon dünyasında haberlerin dağıtımında önemli bir rol oynar ve insanları eğlendirmek. Bazı insanlar televizyonun icadı medya endüstrileri ve insanların yaşamları üzerinde olumlu bir etkisi olduğuna inanıyorum. Benim bakış itibaren, ancak, televizyon toplum için olumsuz konular beslemeleri ve çok daha tanımlanmış kabul edilemez.

Bugün televizyon daha dünya çapında hükümetlerin elinde güçlü bir propaganda makinesi gibidir. Batı ve İslam medyada sunulan haberlerde odaklanmak, biz iki grup haksız kamuoyunu manipüle deneyin farkındayız. Fox News, örneğin, Amerikan toplumuna yönelik tehditler olarak Müslümanları tanıtmak 24/7 yeni İslam karşıtı insanlar, özellikle ABD vatandaşları, ortaya çıkarır. Ayrıca, birçok İslam TV kanalları Batı kültürü kötü bir kültürü olduğunu kanıtlamak için her gün çalışıyoruz ve inanç ve ahlak bakımından Müslüman toplumu uzlaşma. Buna ek olarak, ikinci grup ABD'de bunların üzerine bu gün Ortadoğu'da şahit oluyoruz savaşlardan sorumlu, Batı ülkelerini düşünüyoruz. Başka bir deyişle, sadece televizyon dürüst, yeni takipçileri insanları sağlamaz, ama biz Müslümanlar ve gayrimüslimler arasındaki bu olguyu gördüğünüz gibi aynı zamanda, farklı topluluklar arasında kin üretir.

Bu reklam için bir daha bir araçtır çünkü Şu anda, biz, bir eğlence cihazı olarak televizyon güvenemezsiniz. Günlük televizyon programında kısa bir bakış reklam süresinin yarı zamanlı gösterir çok büyük olduğunu ortaya koydu. Promosyonlar geniş bir yelpazede halkı bombardıman bir şirket için birçok dezavantajlar getirebilir. Bir ana sorun, onlar ağın bir seri üretim yoksa insanlar, özellikle de gençler, başkalarına aşağı olduğunu düşünüyorum, yani "narsistik yaralanma" denir. Bu düşünce, materyalist düşünceler standartları ve değerleri olan bir topluma karşı toplumu yol açar.

Sonuç olarak, televizyon almak ve yayın haber için bir aygıt olarak icat edilmiştir bile, ben bugün ana hedeflerini kaybetti düşünüyorum. Ben de bizim dünya üzerinde olumsuz bir etkiye sahip bir propaganda ve tanıtım aracı olduğunu düşünüyorum. Biz daha güzel bir dünya inşa etmek istiyorsak, daha optimal böyle bir tesis kullanımı ve olumsuz etkileri  mücadele etmek zorundayız.



About the author

syed-jaffar

Lives in Turkey from Pakistan

Subscribe 0
160