CoinJelly Alım Satım - Bitcoin banka kartları ve Bitcoin geleceği

Posted on at

This post is also available in:

CoinJelly değişim

CoinJelly, Hong Kong ve Avustralya merkezli bir yeni kurulan Bitcoin cüzdan ve exchange hizmetidir. Yeni exchange Bitcoin bilinci ve kamu için evlat edinmek için Bitcoin kullanıcı - sigortalı cüzdan ve ATM Bitcoin bankamatik kartları gibi normal bankacılık hizmetleri sunarak topluyor. Sigorta cüzdan kişi başına yaklaşık 20 BTC kapsar. ATM banka kartları, fonların yanı sıra yetenek zahmetsizce yerel para transferi için kolay erişim vermek doğru yolcuları hedefleniyor. Bu Bitcoin toplumda güçlü bir adımdır ve diğer rakipler ve tefekkür ve ATM banka kartları Bitcoin işlemler için kullanımı araştırma m-cüzdan servislerine Elbette olacak.
 
Bugün Bitcoin madencilik firmaları dünyanın en iyi bilinen bulut tabanlı ve   arkasındaki ekip daha önce çalışmış en büyük cex.io ile üye içerir. Takım uluslararası evlat edinme ve yaklaşık 15 büyük Kuzey Amerikalı yatırımcılar açmış, CoinJelly hizmetlerinin kullanımı üzerine odaklanmıştır. Yatırımcı Peter Anderson CoinJelly için tek bir finansçı olduğunu. Anderson, erken Internet ekonomisi kapalı bir servet kazandı ve CoinJelly onun kazanç büyük bir kısmı yatırım yapmaya karar verdi.

Bitcoin banka kartları

BitInstant'ın CEO'su Charlie Shrem, şirketini Bitcoin ön ödemeli bankamatik kartı bırakmadan geri 2012 duyurdu. Ne yazık ki, Shrem İpek yolu olayı bağlantılı olduğu iddia edilen para aklamak için tutuklandı ve BitInstant Web sitesinde Ocak 2014 yılından bu yana boş bir sayfa görüntülenir. Bitcoin ATM banka kartları için fikirler etrafında şimdi birkaç yıl için olmuştur, ama son zamanlarda Bitcoin topluluk ilgi yakalamaya başlıyor. Sadece Bitcoin banka kartları Bitcoin farkındalığı arttırmak , ama onlar da kolayca harcamak onların Bitcoin her yerde ATM banka veya kredi kartı kabul eden insanlar izin! Bu, daha önce online tüccar belirli sayıda ve fiziksel konumlar sadece bir avuç sınırlı olmak Bitcoin - geçirmek isteyenler için mükemmeldir.

Gelecek Bitcoin hareketleri

Daha fazla özellik ve güncellemeleri ve Bitcoin için günlük olarak ilgili hizmetlerin serbest kuruluşlar ile büyüyen Bitcoin kullanan insanların sayısı bir sonucu büyük ölçüde artmaya devam ediyor. Bitcoin ATM banka kartları gibi teknolojileri bireylerin ve toplulukların bu ATM banka onların Bitcoin bir yere harcama olanağı sağlamak ve kredi kartları kabul edilir! Bu önemli ölçüde Bitcoin duyarlılık, kaçınılmaz olarak daha fazla bir Kalesi ve ekosistem oluşturma Bitcoin için bir dijital para, ödeme sistemi ve teknoloji yükseltir.
 
Herhangi bir büyük Bitcoin fikir ve paylaşmak istiyorum önerileriniz varsa, her zaman bitcointalk.org deftere nakledebilirsiniz. Ayrıca, herhangi bir Film Annex veya Facebook sayfalarımızı gibi bizim sosyal medya hesapları göndermekten çekinmeyin! Bitcoin aydınlatıcı bir kıvılcım yenilik devlet ve politika oluşturmak ve Finans dünyasında bir devrim olacak. Bitcoin Film Annex tarih hakkında daha fazla bilgi için Bitconfused-Org için abone ve http://www.FilmAnnex.com/Quantum-Leap-Foundation bizi burada izleyin

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160