LinkedIn Kullanarak Film Annex'teki Video ve Bloglarınızın Tanıtımını Yapmak

Posted on at


Bu blogun orijinali İngilizce olarak Using LinkedIn to Promote Your Content on Film Annex başlığıyla yayınlanmıştır.

This is the Turkish translation of a previously posted blog called Using LinkedIn to Promote Your Content on Film Annex.

LinkedIn'i arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla iletişim kurmak için kullanın. Müşterilerinizin, ortaklarınızın, ve işverenlerinizin kariyerlerinde neler olup bitiyor öğrenin. Beraber iş yaptığınız insanlari başkalarına tavsiye edin, onlar da sizi tanıdıklarına tavsiye etsinler. Işiniz, eğitiminiz, şirketiniz, ve endüstriniz ile ilgili bilgiler paylaşın. Ilgilendiğiniz gruplara üye olun, ya da yeni gruplar yaratın. LinkedIn'den en cok profesyonel anlamda faydalanırsınız.

Aşağıda LinkedIn'i Film Annex'teki video ve bloglarınızın tanıtımını yapmak icin en faydalı şekilde kullanmanın yollarıyla ilgili bir liste hazırladık:

  1. Web TV'nizin linkini LinkedIn profilinizin websitesi bölümüne ekleyin. 
  2. Videolarınızı, Film Annex sayfalarınızdaki Inshare butonuna klikliyerek LinkedIn profilinizde paylaşın. Ya da video ve bloglarınızın linkini LinkedIn profilinizdeki "Post an update" kutusuna kopyalayıp yapıştırarak paylaşın. Bu paylaşım kontaklarınızın haber akışı sayfasında görünecektir. Ayrica LinkedIn profilinizi Twitter profilinize bağlayabilirsiniz. Boylece, yazdığınız her tweet LinkedIn profilinizde update olarak gözükür. 
  3. Işinizle alakalı gruplara üye olun ve video ve bloglarınızın linklerini bu gruplardaki insanlarla paylaşın. Ayrica gruplar içerisinde işlerinizle ilgili tartışmalar da başlatabilirsiniz.
  4. Kontaklariniza mesaj atarak videolarinizi izlemelerini ve bloglarinizi okumalarını sağlayabilirsiniz.
  5. Eğer bir şirket profili yarattıysanız, bu profili LinkedIn'de "şirketler" (Companies) kısmına ekleyin ve bu sayfada da ilgili linklerinizi paylaşın. 

Sosyal medya paylaşımına geri dön.

Çeviren: Eren Gülfidan



About the author

bitLanders

bitLanders is a digital platform whose entire user base earns bitcoin for their content and social activity. The goal of bitLanders is to promote worldwide access to the genius of Blockchain technology in a fun, unique, and safe environment. bitLanders users build and engage content (videos, blogs, photos, advertisements). The…

Subscribe 0
160