Cred ca trebuie sa ne vedem de ale noastre si sa luam mesajele cele mai bune pe care am putea sa le gasim pe net

Posted on at


Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată! Ar fi trebui sa faci asta mai des si sa te intrebi din timpul anului, nu sa o lasi pe ultimele zie. Sau poate ca o sa vrei sa faci asta in primele zile ale anului. Si cred ca vei proceda bine daca vei face asa, cu cateva urari bune si frumoase de anul nou cu care sa aduci bucurie celor pe care ii apreciezi.

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!
Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Mai trebuie sa adaugam ceva? Cred ca snt spuse destule si facem ce trebuie daca procedam asa. Ca sa vedem ce trebuie sa facem si sa avem tot ce se poate, hai sa vedem sia lte urari pe car esa le trimitem celor pe care ii apreciem.

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Iubim pe toata lumea si facem ce trebuie ca sa avem ce ne propunem. Stiu ca se poate sa facem asa si uite ca procedam asa cum trebuie de fiecare data. Iar mie imi pare foarte bine ca este asa de fiecare data.

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2016 minunat!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2017!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2017 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!



About the author

160