Vreau sa va stiu cu cele mai bune urari pe care sa le trimiteti celor dragi

Posted on at


Vreau sa stiu ca evti destule urari de anul nou si ca aveti ce sa le trimiteti celor pe care ii iubiti, pe care ii stimati si pe care ii apreciati. Stiu ca vreti Mesaje de Anul Nou si SMS-uri de An Nou fericit si tot ce tine de Revelion si treburile astea.

Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”

“Noul an să va aduca belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”

Asa ca sa ne vedem de ale noastre si sa luam tot ce se poate ca sa le avem pe toate cu noi. Si sa stiti ca vreti sa aveti cele mai bune treburi facute si sa luam tot ce se poate cu noi, ca sa le avem pe toate urarile cu noi.

“Momentele speciale ale sfîrşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

“Multa sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

“Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

Credem ca putem sa facem ceva mai bine si asa incercam sa facem si sa luam ce putem sa facem ca sa fim cele mai bune persoane din lume.

“Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”



About the author

160