Ne place sa facem ce trebuie si sa avem urari tot mai multe de Revelion

Posted on at


Cred ca trebuie s avenim si noi cu ceva original. Am putut sa fim mai buni si sa fim cei care ne facem ce este cel mai bine pentru noi. Dar avem si noi ceva care sa facem si sa trecem pe la cei pe care ii apreciem.

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… sus paharul!!!

Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!

Avem mai multe urari de anul nou si uite ca avem ce ne rebuie si luam tot ce putem cu noi. Urari de anul nou pe care sa le trimitem celor dragi.

Iţi doresc ca în Noul An Dumnezeu să-ţi dea 12 luni de fericire, 52 săptămâni de distracţie, 365 zile cu succes, 8760 ore cu sănătate, 525600 minute cu noroc, 31536000 secunde de veselie!

Trebuie sa avem ce ne trebuie si tot asa sa facem ca sa ne fie si noua mai bine. Credem ca avem ce trebuie si tot asa facem ce avem si noi si toti cei care facem asa sa fim cei maib uni. Macara acum sa fim cei pe care trebuie sa ii avem tot timpul cu noi. Trebuie sa fie asa si uite ca este ce avem mai mult.

Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!

Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi (B)Ani!

Sub un cer înalt de stele, şi cu bani şi fără bani, într-un miez frumos de noapte, lumea-şi spune: La mulţi ani! Noul An să fie un an mai bun!



About the author

160