Mai trebuei cateva urari pe care sa le trimit celor pe care vreau sa ii iubesc de Anul Nou

Posted on at


Vreau sa iubesc si ma simt bine asa. Daca stiti si voi cateva persoane care sa fie a fel de bine plasate ca mine in aceasta strategie, va invit sa faceti si voi mesaje si urari pentru revelion 2017 ca sa stim ce vrem si sa avem de unde sa ne inspiram, acum, in prag de sarbatori.

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2013 asa cum ni-l dorim!

Stiind ca avem destule urari pe care sa le facem celor pe care ii iubim, sa ne inspram unii de la altii si sa facem cateva liste pe care sa le trimitem celor dragi, ca sa stim ca avem ceva de facut si ca vom reusi in toate.

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna! La multi ani 2013!

Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata: omoram amaraciunile si clipele urate si reaprindem iubirea si intelepciunea. Un An Nou Fericit!

Ar fi trebui sa fie mai multe urari si mesaje, insa cred ca trebuie sa facem ceva in sensul asta si sa ne punem mintile la treaba, la gandit, fiecare dintre noi, ba sa le spunem si la vecini, ca sa scoatem din noi ceva original.

E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

Ca noul an sa-ti aduca fericire in suflet, daruieste-ti in fiecare zi un motiv pentru a zambi. La Multi Ani si un An Nou Fericit!

Sau putem sa folosim niste mesaje de revelion pe care le-au scris altii si sa facem in asa fel incat sa fim si noi pe acolo.

Acum, cand timpul sta sa-si imparta trupul intre vechi si nou, cand colindul isi pregateste cu emotie armoniile, cand magii strabat distantele pentru clipa cea de taina, acum, dupa Sfanta porunca a datinii strabune, iti incredintez gandurile frumoase de calde urari de fericire, sanatate, belsug si impliniri.



About the author

160