SABR Sermaye Yönetimi Çevrimiçi Takı Tasarım gelen Robyn ve Braden Ferrari ile Kadın Dijital Okuryazarlık

Posted on at

This post is also available in:

WA: kısaca kendinizi ve arka plan hakkında söyleyebilirsiniz?
 
BF: Midwest Amish ülkeden uzak olmayan çok farklı kültürlerden ortaya çıkmıştır ve her zaman bir ilgi diğer kültürleri, dilleri ve seyahat oldu erken yaşta büyüdü. Ailem ve ben katıldığı okul toplum katılımı ve sadaka duygusu telkin ve ile gönüllü ve birçok seçkin kuruluşlarda Yönetim Kurulu üyesi olarak görev şanslı oldum. Üniversiteden mezun olduktan geç 1990 's sonra finans dünyasının merkezinde olmak için New York'a taşındı ve büyük bir Manhattan dayalı Yatırım Bankası için çalışmaya başladı. Ben borsa ömür boyu bir ilgi vardı ve piyasa dinamikleri ve piyasa geçmişi daha iyi anlamak için üniversitede ekonomi eğitimi aldı. NY için taşıdıktan sonra genellikle aile kutlamaları ve toplantılar için bir ara öylesine benim yakın aile NYC bölgeye taşındı şanslı. Karımın ailesi çok yerel biz ailelerimizi her iki tarafından sevgi ve dostluk büyük bir kaynak var ve bu yüzden.

 

WA: SABR Capital Management kurucu ve yönetici ortağı olarak misyonu ve operasyonlar hakkında anlatır?
 
BF: SABR sermaye birkaç yıl önce benim uzun zamandır ortağı ile Ariel Imas ortaklığı kuruldu. Biz görmek ve birçok küçük ve microcap kamu kurumsal yatırımcıların dikkatini ve daha büyük hacimli midcap ve largecap rekabet değerleme almak için mücadele vardı şirketler hakkında işitme. NASDAQ, NYSE veya OTC pazarlarda kurumsal yatırımcılar ile bilinç yükseltmek, stratejik fırsatları tanıtmak ve onların iletişim-e doğru belgili tanımlık pazar yeri tavsiye küçük olanak sağlayacak bir platform sunmak için SABR ve microcap halka açık şirketler yarattı. Biz NYC tabanlı kamu şirketi nereye onlar inşa ve mühendis Starbucks gibi şirketler için şirketin değişen bir grup ile çalışmak için fırsat oldu ve şimdi "yeşil" perakende ve yerleşim alanları geri dönüşümlü nakliye kapsayıcılardan diğerine herkesin konut geliştiricilerin NASDAQ işlem gören bir multi-milyar dolarlık NYSE listelenen şirket ile stratejik ortak girişimi olan yarıiletken üreticisi listelenen Princeton NJ dayalı. Gerçekten en iyi teslim yardımcı olmak için yönetim ekipleri ile çalışma keyfini stratejik hissedar değerini arttırmak umuduyla tavsiye ederiz. Bu doğrultuda biz oluşturulan ve kurumsal yatırımcı Schulte Roth Zabel LLP ile en iyi fikir konferans sponsorluğunda ve 2013 yılında ilk bizim bir ev sahipliği yaptı ve biz tekrar en iyi fikirler konferans Eylül 2014 geliyor bu sponsor.

WA: bir kadın Vakfı'nın ek bağış olarak nasıl dijital güçlendirici insanlar, özellikle kadınlar Afganistan gibi gelişmekte olan ülkelerde edebiyat rolü görüyor musun?

BF: Vakıf bir destekçisi olmaktan gurur duyan ve elde etmiş büyük başarılar Afganistan'da öğrendim şanslı. Dijital okuma-yazma eğitimi için kritik öneme ve herkes bu gün ve yaş dikkat etmeniz gerekir güçlü bir beceridir. Afganistan gibi ve orada, hırslı, zeki ve cesur kadınlar için dünyanın ücra bölgelerde bile internet bağlantısı ve bir bilgisayar oluşturur bir yaşam çizgisi ve bir başlatmak, öğrenmek, yeni arkadaşlar ve aile ve diğerleri ile dünya çapında iletişim kurmak için fırsat. Wall Street Journal okumak, Bloomberg ve diğer önemli yayınları açıktır dijital okur-yazarlık en vogue olduğunu ama aynı zamanda gözün herkesin hayatı devam eden ve ayrılmaz bir bileşeni olacaktır emin görünüyor görebilirsiniz.

WA: Karın Robyn, Farsça miras ile bir kadındır. Robyn, kısaca kendinizi ve arka plan hakkında konuşabilir miyiz?

RF: Annem üniversiteye gitmek Tahran'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Babam lisansüstü okulda tanıştığı, onlar evli ve beri New York'ta yaşadım. Farsça işitme, bazı İran kültürü yaşıyor ve ton (babaannemin en sevdiğim, tabii ki!) Farsça lezzetli yemek yeme kadar büyümek çok şanslı olduğunu bu yüzden İran'dan geniş aile de, New York'ta yaşıyor. Farsça mirasımla gurur duyuyorum ve zengin aile arka karışımı ile büyüdüm - İskoç ve Alman babamın mirası olduğunu ve Kansas, bu yüzden oldukça geniş bir bakış açısı kazandığımı şanslı hissediyorum.

 

WA: Ne Robyn Ferrari tasarımı, online takı açmak için ilham?

RF: Robyn Ferrari tasarımı çok organik olarak başladı. Tasarlama ve oluşturma yaptığı bir şey olduğunu ben Çocukluğumdan beri. Her zaman hayal ettiğim şeyler yapmak dışında büyük memnuniyet var. Bir yetişkin olarak, benzersiz ve kalp kocamın alyansı ona bir şey vermek yapmaya karar verdim. O zaman benim çocukluk ilgi bir hobi döndü ve kendim için takı yapmaya başladı. Yabancıların giydiğimi - show ve talep çünkü benim iş satmak için bir yer oluşturmak için gerekli fark etti benim takı satın almak istediğinde bu hobi bir iş haline büyüdü. Profesyonel hayatım o noktaya sadece bir aktris ve şarkıcı olarak ve bu doğal bir yaratıcı uzantısı olmasına rağmen bilinmeyen bir şey çünkü bu heyecan verici ve korkutucu hissettim. Robyn Ferrari tasarımı üzerinde Etsy.com bir deneme olarak bir online mağaza olarak başladım ve benim mücevher satmaya başladı. Bu başlangıç noktasından Robyn Ferrari tasarımı büyüdü. Benim iş üzerinde Etsy de olduğu gibi butikler ve New York alanda canlı etkinliklerde bizzat satmaya devam.
 
WA: kişisel deneyim ne Afgan Kadınları kendi marka oluşturmak ve kendi mali bağımsızlık kurmak istediğiniz için senin tavsiye-cekti var olmak online bir iş kurma temel?
 
RF: internet ve bilgi gidin ve benim iş kurma kesinlikle çok önemli bir pazar olarak internet erişim sahip. Kadın Annex Vakfı yapıyor iş çok önemli çünkü bir şey anlamlı oluşturmak ve kendileri ve aileleri desteklemek için kadınların güçlendirilmesi için gerekli araçları sağlar.
Afgan Kadınları bir iş kurmak ve finansal bağımsızlıklarını kazanmak isteyen güçlü ile çalışmak ve içgüdüleri güven tavsiyem. Bence kendinize sorun ne hakkında tutkulu olduğunu ve ne zevk için ilk adımdır. Bu bilgileri kullanarak, ne iyi/servis/bilgi hayatlarını daha iyi ve daha kolay yapacak başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Ardından, müşteri-cekti var olmak iyi/servis/bilgi yararlanacak kişiler. Şimdi ne iltifat en etkili platformları ve hedef pazar ve işinizi online potansiyel müşteriler için görünür hale başlamak için bilgi var.
 
Şirket kurma ve kendinizi koyarak dışarı orada-ebilmek var olmak korkutucu, ama o-ebilmek da var olmak eğlenceli ve deneme ve hata yapmak için bilinmeyen bir merak ve istekli duygusu ile sağlıklı bir yaklaşım yararlı buldum. Nasıl öğrenmek, büyümek ve gurur veri


About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160