Nasıl başarılı bir şekilde Facebook - Den yapılmış basit Facebook

Posted on at

This post is also available in:

Facebook

Mark Zuckerberg. Facebook başlangıçta bağlamak ve iletişim kurmak için kesinlikle Harvard öğrencileri için sınırlı kalmıştır ilk olarak 2004 yılında tanıtılan Facebook.com Facebook, Inc kurucusudur. Ancak, geçerli bir e-posta adresi ile, 2006 yılına, herkes yaş (lar) 13 + bir Facebook hesabı oluşturabilirsiniz. Üzerinde 1,3 milyar aktif Facebook kullanıcıları her ay sayısı günlük bazda önemli ölçüde büyüyen, şu anda var. 800 milyondan fazla insan her gün Facebook oturum açma! Bu inanılmaz istatistiklere ek olarak, ortalama süresi yaklaşık 20 dakika için her ziyaret ortalamalarına sırasında harcanan. Bu Facebook günlük harcanan zaman önemli bir miktar var demektir - ama tarama o 20 dakika boyunca Facebook kullanan insanların ne?

Yukarıdaki görüntü, kullanıcıların hangi ortalama 20 dakika gözatma sırasında ilgi çekici olarak açıklayan bir bilgi grafiktir.
 
Facebook kullanıcı sayısı ve büyük ölçüde artan Facebook üzerinde harcanan süreyi, işletmeler ve sosyal medya pazarlamacıları Facebook kullanımı, kendi veya Pazar niş düzgün uygulamak nasıl anlamak için önemlidir. Eğer bir işletme sahibi veya çalışan bir ise, ya da aynı alanda rakip ihtimali ya da niş Facebook sayfası vardır. Kişisel bir Facebook profili var hatta daha yüksektir. Facebook sayfasını kullanarak tanıtmak ve ücretsiz piyasası için harika bir yoldur! Bu da içinde kitlenizin dikkatini çekmek için harika bir yol olduğunu, böylece müşterilerinize daha iyi anlasınlar ihtiyacı, hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri.

 

İş Page vs kişisel Facebook profili

Kişisel bir profil Facebook olması - özellikle işletme sahipleri için önemli bir adım olduğunu. Her ne kadar Facebook sayfası üzerinden insanlarla etkileşime, kişisel Facebook profilinize kızgın müşterilerle etkileşim kullanmak isteyebilirsiniz. Bu daha cana yakın bir deneyim elde etmek yardımcı olacak ve daha önemli ve rahat hissediyorum müşteri yapar. Oluşturmak ve bir profesyonel görünümlü kişisel Facebook profili yönetmek için bir kaç basit adım aşağıda verilmektedir:

  1. İdeal profil görüntü boyutu 640 x 640 piksel dir.
  2. İdeal kapak fotoğrafı 851 x 315 piksel boyutundadır.
  3. Güncelleştirme profil resmi ve kapak fotoğrafı düzenli olarak - ayda bir kez eğer olanaklı.
  4. Kişisel profil, ve diğer sosyal medya profilleri tanıtmak için kullanın.
  5. İlgili meme's nişanlı ve eğlenin takipçileri tutmak için kullanın.

5 basit adımları takip ederek, kullanıcılar kişisel Facebook profilinizi görüntülediğinde, profesyonel bir görüntü koruyacaktır. Tamamen kişisel profil Facebook ayarları'nın altında yer alan "Hakkında" bölümünde - tüm bölümleri doldurmak önemlidir. Anahtar kelimeler, bağlantılar ve sen ve niş veya çalışma alanı için önemli ve ilgili web siteleri vardır. Hobileri ayrıntılı bir açıklamasını kullanın ve Facebook Timeline üzerinde önemli olayları eklediğinizden emin olun. Bu diğer kullanıcılar size ve ne temsil ve gibi daha fazla angajman ve diğer kullanıcıların daha cana yakın bir bağlantı oluşturma çok daha gerçek bir anlayış verir.

 

Facebook için işletmeler ve büyük kuruluşların temel sayfalarıdır. Facebook sayfa sahip marka ve imaj - ücretsiz pazara en kolay yollarından biridir! Kullanıcılar haber ve teklifler ile güncel kalmak sağlayarak ve gibi sayfanızı takip edebiliyoruz. Belirlenen logo veya marka marka seçmedikçe gibi bir kişisel profil, profil ve kapak fotoğrafı düzenli olarak güncelleştirilmesi gerekir. Logo veya marka başka bir resmin bir parçası olarak dahil veya ayna efekti bir resim orantılı olarak deftere nakledilmesi için ve doğrudan yanında belgili tanımlık logo - yan yana kullanmak için yeni bir resim eklemek için bir yol var.

Okuma için teşekkür ederiz. Aşağıda bu makalede listelenen adımları ve örnekler size başarıya giden yol üzerinde marka, resim veya fikir pazarı için Facebook kullanarak olacaktır. Bize daha fazla güncellemeleri ve sosyal medya pazarlama ve arama motoru optimizasyonu hkakkında ipuçları abone emin olun! Herkes devam harika bir hafta var!

 

SEO Internet pazarlama abone olmak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı seçin:

http://www.filmannex.com/SEO-Internet-Marketing

 

 



About the author

sobii

hey hey i am sobii and i do nothing... seriously :p

Subscribe 0
160