SOSYAL MEDYA İÇİN MESLEKİ EĞİTİM, SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞİRKETLER VE EĞİTİM

Posted on at

This post is also available in:

Film Annex'in yeni Buzz Score ve Gelir Paylaşım Sistemi (bu konudaki makalemi okuyunWomen's Annex ve Examer Vocational and Educational Software'in hayırsever iÅŸleri ile çalışır, Examer'da Afganistan, Ermenistan, Azerbaycan, BangladeÅŸ, Butan, Hindistan, Kazakistan, Kırgızistan, Nepal, Pakistan, Sri Lanka, Tacikistan, Türkmenistan, ve Özbekistan gibi geliÅŸmekte olan ülkelerdeki profesyonel yazar, sosyal medya profesyonelleri, film yapımcıları ve yazılım uzmanı olmak isteyen kızları güçlendiriyoruz. Onlar için hedefimiz onları finansal olarak kendine yeten ve Film Annex gibi uluslararası ÅŸirketlerle birlikte iÅŸ yapabilecek hale getirmek.



Examer Vocational and Educational Software'i kullanan öÄŸrenciler aynı zamanda Film Annex platformunun da bir parçasıdır. Yukarıda anlatılan BuzzScore sistemi yöntemiyle onlar da deÄŸerlendirilir ve insanları etkileme güçlerine göre gelir kazanabilir. En iyi öÄŸrenciler Examer'da ve Film Annex'in sosyal medya gelirleri üzerinden burs alabilirler. Bunlar gelir yaratmada ve eÄŸitimi desteklemek ve sürdürülebilir ÅŸirket yaratmaktaki sadece iki paralel nokta.


Bu projedeki asıl yenilik ve deÄŸiÅŸiklik geliÅŸmekte olan ülkelerdeki genç kızları ve kadınları ve öÄŸrencileri geliÅŸmiÅŸ ülkelerdekilerle aynı gelir ve ücret opsiyonlarına tabi tutmak, aynı zamanda da finansal seçenekler ve gelir yaratmaya davet etmek. Lokasyonları yüzünden para alamamaktansa, BuzzScore ve Sosyal Medya Ulaşımı ile para alabilir. Film Annex'teki öÄŸrenciler, yazarlar ve film yapımcılarının nasıl para kazandığını öÄŸrenmek için tıklayın.


 


 


Sürdürülebilir eÄŸitim ve yardımseverlik vizyonumuz için yeni anahtar kelimeler ise ÅŸunlardır:


#yerliyetenekoluÅŸtur


#hikayeanlatımı


#vidyoreklamcılığı


#sosyalÅŸirket




EÄŸer genç bir kadın ya da öÄŸrenci öÄŸrenmek, finansal açıdan kendine yetebilmek ve ailesini desteklemek istiyorsa, bunları ve hayallerini Examer Vocational and Educational Software'de en temel yeteneklerini geliÅŸtirerek baÅŸlatabilir. Buna paralel olarak, Film Annex platformu aracılığıyla sosyal medya ve online reklamcılık dünyasına girebilir. Kısaca, tek taÅŸla iki kuÅŸ vurabilir. 



 


Ä°lk burs projemiz hakkında daha fazla detay için Examer Film Project hakkındaki makalemi okuyun. Haftaya, Examer 75/25 hakkındaki yeni bilgilere göz atın, %75'i data monitörlüÄŸü ve %25'i ise içerik üretimi, eÄŸitime yeni bir bakış açısı. Tek bir hashtag'le baÅŸladı, ve genç öÄŸrencilerimiz sayesinde, profesyonel blog ya da vidyoya dönüÅŸtü. Bu gibi öÄŸrenciler uluslararası mikro burslarla ödüllendirildi ve Film Annex gibi profesyonel vidyo ve blog platformuna içerik vermiÅŸ oldu. AÅŸağıdaki resimde 75/25 Examer Content Creator'i görebilirsiniz (Hashtag #hikayeanlatımı).



 


 Bu makale Elifnaz Koksal tarafından Türkçe'ye çevrilip, aslı Francesco Rulli tarafından yazılmıştır. 



About the author

ElifnazKoksal

Born in Istanbul, Turkey, Elifnaz is a student at the University of Southern California's Annenberg School for Communication & Journalism and School of Cinematic Arts.

Subscribe 0
160